DE WERELD REPAREREN
O'SLABO IN ANTWERPEN VAN 10 SEPTEMBER TOT 15 OKTOBER 2017

REPARATIES & HERSTELLINGEN in de openbare ruimte. De gezusters Hirngespinst staan van 10 september tot 15 oktober op het theaterplein voor hetpaleis met O’slabo, een bruisende ontmoetingsplaats, een artistiek labo waaruit verschillende theatrale acties en interventies op locaties in de stad plaatsvinden.

 

LAB groen // niet langer op het Rockoxplein

 

We fatsoeneren, nee we plantsoeneren, voor de volle vier seizoenen (een jaar lang dus) en leggen een tuin aan midden in de stad. Gelukkig bijgestaan door Benjamin Boutreur, een muzikale, tuinier hobbyist, boer Joost en de boeren van PAKT; zij hebben de daktuinen in ‘t Groen Kwartier in Antwerpen.
In overleg met de burgerbegroting en het district Antwerpen kregen we een stuk gras aan het Rockoxplein, om een plantsoen aan te leggen, toegewezen. Jammer genoeg wogen de positieve klanken niet op tegen de negatieve weerstand van sommige buurtbewoners.
Daarom hebben we besloten om verder te werken in O’slabo op het Theaterplein, aan onder andere ons kleine plantsoen dat we aanlegden tijdens O‘SKAMP.

WANNEER LAB GROEN

Op dinsdag 19 september, donderdag 21 september en vrijdag 22 september plantsoeneren we met schoolkinderen.
Op woensdagnamiddag repareren we met vrij publiek van 14:00u tot 16:00u.
Info & tickets via: www.hetpaleis.be

WANNEER ANDERE LABS >> << TERUG